Prowise wederom bekroond met FD Gazellen Award 2024

Prowise, ontwikkelaar van digitale onderwijsoplossingen, is trots te kunnen melden voor de 5e keer is uitgeroepen tot FD Gazelle. Deze prestigieuze onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Prowise is erkend in de regio Zuid en in de categorie groot. Deze vijfde erkenning in 15 jaar getuigt van een constante gezonde groei in Nederland en 26 andere landen in Europa. 

De FD Gazellen Awards worden toegekend op basis van omzetgroei over de afgelopen drie jaar. Prowise heeft met haar innovatieve digitale ecosysteem, specifiek ontworpen voor het onderwijs, niet alleen significante groei gerealiseerd, maar ook impact gemaakt binnen scholen en onderwijsgemeenschappen door heel Europa. Bij Prowise staan privacy en security hoog in het vaandel: we garanderen de veiligheid van onze oplossingen met de hoogst haalbare onafhankelijke certificeringen, zoals de BSI  IT-Grundschutz, zodat scholen altijd kunnen vertrouwen op een veilige leeromgeving.

“Deze erkenning als FD Gazelle betekent veel voor ons en is een mooie bevestiging van het harde werk en de inzet van ons hele team. We zijn dankbaar voor de groei die we samen hebben gerealiseerd, terwijl we ons blijven richten op het verrijken van het onderwijs met innovatieve, toekomstbestendige en in Nederland ontwikkelde, digitale hard- en software oplossingen. We blijven ons inzetten om docenten, IT-specialisten en scholen in 27 landen te ondersteunen, zodat leren toegankelijker en leuker wordt. Dit succes voelt als een begin, en we kijken ernaar uit om samen nog meer mooie mijlpalen te bereiken.” - Michael Ahrens, CEO en medeoprichter van Prowise

De FD Gazellen Awards worden op donderdag 21 november 2024 uitgereikt in Utrecht, waar Prowise haar award in ontvangst zal nemen.

Laatste nieuws