Drie budgetvriendelijke en duurzame AV-oplossingen voor het hoger onderwijs

Het nieuwe kabinet heeft in het hoofdlijnenakkoord forse bezuinigingen in het hoger onderwijs aangekondigd. Dit heeft grote gevolgen voor alle afdelingen van MBO-instellingen, hogescholen en universiteiten in Nederland. De uitdaging om kwalitatief onderwijs te blijven bieden met minder middelen vraagt om innovatieve en duurzame oplossingen.

Hoe kun je kwaliteit waarborgen zonder de vernieuwing van AV-apparatuur stop te zetten? Hoe kun je de veiligheid van oudere touchscreens garanderen? En de gebruiksvriendelijkheid?

Om je met deze vraagstukken verder te helpen, biedt CTOUCH verschillende budgetvriendelijke en duurzame AV-oplossingen.

Meer weten over veilig digitaliseren in het hoger onderwijs?
Ontdek het in onze gratis whitepaper!

Download whitepaper

1. Verleng de levensduur van je touchscreens

Door de levensduur van je touchscreens te verlengen gebruik je ze een stuk langer dan gebruikelijk, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparing. Levensduurverlenging heeft ook een gunstige impact op je CO2-uitstoot.

Om de levensduur van CTOUCH touchscreens te verlengen, bieden wij de Android Upgrade Module aan. Deze module verlengt de levensduur van een touchscreen met minstens drie jaar. Hiermee verminder je de voetafdruk van de touchscreens in de gebruiksfase met 12% per verlengd jaar.

Deze optie is ideaal voor hogeronderwijsinstellingen die al gebruikmaken van CTOUCH touchscreens in hun collegezalen. Met onze Android Upgrade Module worden verouderde touchscreens voorzien van een actief ondersteund besturingssysteem. Dit is niet alleen goed voor de veiligheid, maar ook voor de uniformiteit. Dankzij deze module krijgen deze verouderde schermen dezelfde gebruikersinterface als het nieuwste CTOUCH touchscreen (de Riva R2).

CTOUCH is het énige merk in de touchscreenbranche dat upgrade modules aanbiedt voor haar touchscreens.

2. Refurbished touchscreens: scherp geprijsd en duurzaam

Refurbished schermen zijn een slimme keuze voor je portemonnee omdat ze aanzienlijk goedkoper zijn dan nieuwe modellen, terwijl ze dezelfde prestaties en betrouwbaarheid bieden. Door te kiezen voor refurbished touchscreens kun je kosten besparen zonder in te boeten op kwaliteit of functionaliteit.

CTOUCH biedt refurbished touchscreens aan die dankzij onze Android Upgrade Module weer als nieuw gemaakt zijn. Onze refurbished touchscreens zijn inclusief 2 jaar garantie.

3. Lever je oude CTOUCH touchscreens in

Wij nemen gebruikte CTOUCH touchscreens kosteloos terug. Dit heeft meerdere voordelen: geen kosten én geen gedoe voor jou + een positieve impact op het milieu.

Wat doen we met teruggenomen CTOUCH schermen? Allereerst onderzoeken we of we de teruggenomen touchscreens kunnen refurbishen. Dit betekent dat we ze opknappen en opnieuw in de markt zetten als kwalitatief hoogwaardige refurbished modellen, wat bijdraagt aan kostenbesparing en duurzaamheid.

Is dit niet mogelijk? Geen zorgen, we werken uitsluitend samen met e-waste recyclingbedrijven die gecertificeerd zijn door WEEELABEX om effectieve recycling te waarborgen.

Door deel te nemen aan ons terugnameprogramma, bespaar je niet alleen kosten, maar draag je ook bij aan een circulaire economie en verminder je je ecologische voetafdruk.

Veilig digitaliseren in het hoger onderwijs: download de gratis whitepaper

De aangekondigde bezuinigingen zijn niet het enige waar MBO-instellingen, hogescholen en universiteiten mee geconfronteerd worden. Momenteel maken hogeronderwijsinstellingen een digitale transitie door wat nieuwe veiligheidsuitdagingen met zich meebrengt. Hoe zorg je voor een veilige digitale onderwijsomgeving? Ontdek het in onze whitepaper!

 

Laatste nieuws