i3-Technologies neemt CTOUCH over om wereldwijde positie in interactieve touchscreens te versterken

i3-Technologies, toonaangevend fabrikant van interactieve technologische oplossingen, is verheugd de overname van CTOUCH aan te kondigen, prominent ontwikkelaar van duurzame touchscreens. Deze strategische overname zal het aanbod en het marktbereik van i3-Technologies versterken, waardoor de positie als wereldleider in de industrie voor interactieve technologie- en samenwerkingsoplossingen wordt verstevigd.

De overname van CTOUCH sluit aan bij de missie van i3-Technologies om interactieve, inspirerende en geïntegreerde oplossingen te bieden die samenwerking en betrokkenheid in onderwijs-, zakelijke en publieke sectoren bevorderen. De expertise van CTOUCH in duurzame touchscreens en gebruiksvriendelijke software vult het bestaande portfolio van i3-Technologies aan, waardoor de gecombineerde entiteit een uitgebreide reeks innovatieve oplossingen aan klanten wereldwijd kan leveren. De overname stelt i3-Technologies in staat om te voldoen aan de groeiende vraag naar interactieve displays in verschillende markten over de hele wereld.

“We zijn verheugd om CTOUCH te verwelkomen in de i3-Technologies familie,” zegt Gert Van Erum, eigenaar van i3 Technologies. “Deze overname vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal in onze groeistrategie, waardoor we de duurzame en veilige oplossingen, het kanaal en de klanten van CTOUCH met de onze kunnen combineren. Samen zullen we blijven innoveren en onze klanten de best beschikbare interactieve technologische oplossingen bieden.”

Michel de Coster, CEO van i3-Technologies voegt daaraan toe: “Deze overname onderstreept onze toewijding om een wereldleider in interactieve oplossingen te worden. Door de toekomstbestendige technologieën van CTOUCH met die van ons te integreren, zijn we in staat ongeëvenaarde oplossingen te bieden die de toekomst van interactieve ervaringen voor onze klanten zullen bepalen. Onze gedeelde visie en sterke punten zullen ons in staat stellen nieuwe standaarden neer te zetten op het gebied van innovatie en klanttevredenheid.”

“Dit is een bijzondere mijlpaal voor de hele CTOUCH familie. Deze overname zal een nieuwe dimensie geven aan onze productontwikkeling, sales, marketing en dienstverlening,” zegt François Barlinckhoff, CCO van CTOUCH.

“CTOUCH en i3-Technologies hebben altijd de ambitie gehad om een van de meest toonaangevende touchscreenmerken te worden. Ik ben zeer verheugd dat we zowel onze bestaande als nieuwe klanten in de toekomst een nog sterker portfolio kunnen aanbieden,” voegt CTOUCH CFO Bernard Gosselink toe.

Remmelt van der Woude, CEO van CTOUCH: “We zijn erg trots op zowel onze reis als deze volgende stap. Sinds 2010 zijn we gegroeid met focus op groen, door inzet en door vriendschap. Ik ben blij dat we nu toetreden tot een organisatie waarin de mogelijkheden om waarde toe te voegen voor scholen en bedrijven nog groter zijn. Ik zie dit als een nieuw hoofdstuk en kijk ernaar uit om de krachten van i3-Technologies met die van CTOUCH te bundelen.”

i3-Technologies beoogt een soepele samenwerking met de bestaande klanten en channel partners van CTOUCH. Het bedrijf zal de huidige producten en diensten van CTOUCH blijven ondersteunen en verbeteren, terwijl het nieuwe functionaliteiten zal integreren om nog robuustere en veelzijdigere producten en diensten te bieden. Klanten kunnen dezelfde hoge mate van service en ondersteuning verwachten die ze gewend zijn.

 

Bron: CTOUCH - partner Onderwijsland.com

Laatste nieuws