Vacature: Teammanager SOWJK

DEN HAAG - Stichting HCO (Haags Centrum voor Onderwijsadvies) is een groot onderwijsadviesbureau voor scholen en kindcentra in Den Haag en omgeving. Een boeiende markt die continu in beweging is en die vraagt om een flexibele en wendbare houding van ons als organisatie. Sinds begin 2013 maakt het HCO deel uit van de Bazalt Groep, een samenwerkingsverband van de onderwijsadviesbureaus Bazalt, HCO en RPCZ.

De activiteiten van het HCO zijn veelzijdig en afgestemd op de dagelijkse praktijk van onze klanten. Daarbij is er één overtuiging, die al onze medewerkers bindt: 

Ieder kind heeft recht op goed onderwijs zodat hij of zij het maximale kan bereiken in zijn of haar ontwikkeling, en ik maak daarbij als HCO-medewerker een verschil.

Functie van Teammanager Schoolontwikkeling & Jonge kind

Als teammanager Schoolontwikkeling & Jonge kind heb je samen met je collega teammanager de dagelijkse leiding over een team van circa 35 onderwijsadviseurs werkzaam binnen onderwijs en kindcentra in Den Haag en omgeving. Het is jullie gezamenlijke verantwoordelijkheid dat alle teamleden op een prettige manier hun werk (kunnen) doen en de doelen van het team worden behaald.

Je neemt vanuit je functie deel aan verschillende overleg- en samenwerkingsvormen binnen en buiten de organisatie. Je werkt regelmatig onder grote tijdsdruk, maar daartegenover staat dat het een veelzijdige baan is met veel afwisseling en professionele vrijheid.

Gewenste capaciteiten en ervaring

De gepassioneerde teammanager die we zoeken geeft richting aan mensen om hun werk optimaal te doen en motiveert hen naar een gedragen gemeenschappelijk doel. Je verstaat daarbij de kunst om het beste in iedere medewerker naar boven te halen. De wijze waarop je medewerkers stuurt en begeleidt is afgestemd op wat ieder individu afzonderlijk nodig heeft. Je geeft feedback die medewerkers helpt bij het vergroten van hun competenties en bent indien nodig een klankbord voor mensen, ook onderwijsinhoudelijk.

Gewenste capaciteiten en ervaring o.a.:

  • WO werk- en denkniveau.
  • 3 tot 5 jaar werkervaring in een leidinggevende positie.
  • Ervaring in het onderwijs en/of de adviesbranche is een pré.
  • Maatschappelijk betrokken

Gewenste competenties o.a.:

  • Coachend Leidinggeven
  • Sensitiviteit
  • Ondernemerschap
  • Proactiviteit
  • Lef

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een fulltime functie. Vier dagen per week (0,8 fte) is bespreekbaar. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en werkervaring. De functie is ingeschaald in schaal 12 conform CAO Onderwijsadviesbureaus (voor een fulltimer is dit maximaal € 5.089,- op basis van een 36-urige werkweek).

Standplaats is Den Haag.

Hoe kunt u solliciteren op deze functie?

Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door je cv en motivatiebrief te sturen naar het mailadres: sollicitatie@hco.nl met als onderwerp: Sollicitatie functie Teammanager Schoolontwikkeling & Jonge kind.

We ontvangen je sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. De sluitingsdatum is 22 april 2017.

Meer informatie?

Voor vragen kun je contact opnemen met:

Ingrid La Haye, hoofd P&O via telefoonnummer (06) 23 07 71 54.

Ga voor het uitgebreide functieprofiel naar www.hco.nl/vacatures

Laatste nieuws